Łódzki Sejmik Osób Niepełnosprawnych

Łódzki Sejmik Osób Niepełnosprawnych

Szacowanie cen rynkowych – usługa przygotowania i dostarczenia posiłków w ramach projektu „Łódzkie Centrum Wsparcia 2.0”

Szacowanie ceny rynkowej na usługę przygotowania i dostarczenia posiłków dla osób potrzebujących wsparcia w codziennym funkcjonowaniu objętych usługami społecznymi w projekcie lub poza w ramach projektu „Łódzkie Centrum Wsparcia 2.0”

W związku z realizacją projektu „Łódzkie Centrum Wsparcia 2.0” w ramach Poddziałania IX.2.2 Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Stowarzyszenie Wsparcie Społeczne „Ja-Ty-My” wraz z Łódzkim Sejmikiem Osób Niepełnosprawnych zaprasza do składania ofert cenowych na usługę na świadczenie usługi przygotowania i dostarczenia posiłków dla osób potrzebujących wsparcia w codziennym funkcjonowaniu objętych usługami społecznymi w projekcie lub poza w ramach projektu „Łódzkie Centrum Wsparcia 2.0”

Usługa zostanie podzielona na 2 części.

W części 1: Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczania posiłków w formie  dwudaniowego obiadu do miejsc zamieszkania uczestników projektu „Łódzkie Centrum Wsparcia 2.0” 

Zamawiający określa następującą gramaturę posiłku w formie dwudaniowego obiadu, który powinien obejmować:

  A.         
zupę – jedna porcja – min. 300 ml/os.

B.         danie główne:

 

a)      danie
mięsne (3 razy w tygodniu), danie rybne lub niemięsne (2 razy w tygodniu) –
jedna porcja – min. 120 g/os.,

b)     dodatki
do dań na gorąco – np. ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane, ryż, kasza,
kluski śląskie, itp. – jedna porcja – min. 200 g/os. 

c)      dodatek
warzywny – np. warzywa blanszowane, surówki, sałaty – jedna porcja – min. 120
g/os.

 

– z zastrzeżeniem diet specjalnych. .

W części 2:  Przedmiotem zamówienia w części 2 jest usługa przygotowania i dostarczania posiłków dla uczestników DDP z uwzględnieniem indywidualnych diet uczestników w formie II śniadania oraz dwudaniowego obiadu w ramach projektu „Łódzkie Centrum Wsparcia 2.0”

Zamawiający określa
następującą gramaturę posiłku w formie 
II śniadania, który powinien obejmować:
A. Kanapka (lub bułka słodka – min. 150 g/os.):

a)           pieczywo mieszane – jedna porcja – min. 150g/os,

b)           masło – jedna porcja – min. 20 g/os,

c)            wędliny – jedna porcja – min. 50 g/os,

d)           lub ser żółty lub biały – jedna porcja – min. 50 g/os,

e)           lub jajko gotowane – min. 1 szt/os. lub jajecznica – min.
150 g/os.

f)            świeże warzywa – jedna porcja – min. 50 g/os,

g)           lub dżem lub miód – min. 25 g/os.

wraz z dodatkiem w postaci

a)           owoce świeże – np. jabłka, gruszki, śliwki, truskawki,
banany, mandarynki, pomarańcze – min. 150 g/os.

b)           lub jogurt – np. czysty lub owocowy – min. 150 g/os.

c)            lub galaretka owocowa – min. 80 g/os.

3. Zamawiający określa
następującą gramaturę posiłku w formie dwudaniowego obiadu, który powinien
obejmować:

B.    
zupę – jedna
porcja – min. 300 ml/os.

C.     
danie główne:

1)    
danie mięsne (3
razy w tygodniu), danie rybne lub niemięsne (2 razy w tygodniu) – jedna porcja
– min. 120 g/os.,

2)    
dodatki do dań na
gorąco – np. ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane, ryż, kasza, kluski
śląskie, itp. – jedna porcja – min. 200 g/os. 

3)    
dodatek warzywny
– np. warzywa blanszowane, surówki, sałaty – jedna porcja – min. 120 g/os.

4)    
napój – min. 200
ml/os.

 

– z zastrzeżeniem treści pkt 4 lit. h (diety specjalne) 

Zainteresowanych Wykonawców prosimy o przesyłanie do dnia 01.06.2021 r. ofert cenowych na wzorze załączonym do niniejszego szacowanie cen rynkowych.

WZÓR OFERTY CENOWEJ – usługa przygotowania i dostarczenia posiłków

Skip to content