Szacowanie ceny rynkowej na usługę przygotowania i dostarczenia posiłków dla osób potrzebujących wsparcia w codziennym funkcjonowaniu objętych usługami społecznymi w projekcie lub poza w ramach projektu „Łódzkie Centrum Wsparcia 2.0”
W związku z realizacją projektu „Łódzkie Centrum Wsparcia 2.0” w ramach Poddziałania IX.2.2 Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Stowarzyszenie Wsparcie Społeczne „Ja-Ty-My” wraz z Łódzkim Sejmikiem Osób Niepełnosprawnych zaprasza do składania ofert cenowych na usługę na świadczenie usługi przygotowania i dostarczenia posiłków dla osób potrzebujących wsparcia w codziennym funkcjonowaniu objętych usługami społecznymi w projekcie lub poza w ramach projektu „Łódzkie Centrum Wsparcia 2.0”
Usługa zostanie podzielona na 2 części.
W części 1: Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczania posiłków w formie dwudaniowego obiadu do miejsc zamieszkania uczestników projektu „Łódzkie Centrum Wsparcia 2.0”
Zamawiający określa następującą gramaturę posiłku w formie dwudaniowego obiadu, który powinien obejmować:
A.
zupę – jedna porcja – min. 300 ml/os.
B. danie główne:
a) danie
mięsne (3 razy w tygodniu), danie rybne lub niemięsne (2 razy w tygodniu) –
jedna porcja – min. 120 g/os.,
b) dodatki
do dań na gorąco – np. ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane, ryż, kasza,
kluski śląskie, itp. – jedna porcja – min. 200 g/os.
c) dodatek
warzywny – np. warzywa blanszowane, surówki, sałaty – jedna porcja – min. 120
g/os.
– z zastrzeżeniem diet specjalnych. .
W części 2: Przedmiotem zamówienia w części 2 jest usługa przygotowania i dostarczania posiłków dla uczestników DDP z uwzględnieniem indywidualnych diet uczestników w formie II śniadania oraz dwudaniowego obiadu w ramach projektu „Łódzkie Centrum Wsparcia 2.0”
Zamawiający określa
następującą gramaturę posiłku w formie
II śniadania, który powinien obejmować:
A. Kanapka (lub bułka słodka – min. 150 g/os.):
a) pieczywo mieszane – jedna porcja – min. 150g/os,
b) masło – jedna porcja – min. 20 g/os,
c) wędliny – jedna porcja – min. 50 g/os,
d) lub ser żółty lub biały – jedna porcja – min. 50 g/os,
e) lub jajko gotowane – min. 1 szt/os. lub jajecznica – min.
150 g/os.
f) świeże warzywa – jedna porcja – min. 50 g/os,
g) lub dżem lub miód – min. 25 g/os.
wraz z dodatkiem w postaci
a) owoce świeże – np. jabłka, gruszki, śliwki, truskawki,
banany, mandarynki, pomarańcze – min. 150 g/os.
b) lub jogurt – np. czysty lub owocowy – min. 150 g/os.
c) lub galaretka owocowa – min. 80 g/os.
3. Zamawiający określa
następującą gramaturę posiłku w formie dwudaniowego obiadu, który powinien
obejmować:
B.
zupę – jedna
porcja – min. 300 ml/os.
C.
danie główne:
1)
danie mięsne (3
razy w tygodniu), danie rybne lub niemięsne (2 razy w tygodniu) – jedna porcja
– min. 120 g/os.,
2)
dodatki do dań na
gorąco – np. ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane, ryż, kasza, kluski
śląskie, itp. – jedna porcja – min. 200 g/os.
3)
dodatek warzywny
– np. warzywa blanszowane, surówki, sałaty – jedna porcja – min. 120 g/os.
4)
napój – min. 200
ml/os.
– z zastrzeżeniem treści pkt 4 lit. h (diety specjalne)
Zainteresowanych Wykonawców prosimy o przesyłanie do dnia 01.06.2021 r. ofert cenowych na wzorze załączonym do niniejszego szacowanie cen rynkowych.
WZÓR OFERTY CENOWEJ – usługa przygotowania i dostarczenia posiłków